Szolgáltatásaink

Vagyonvédelem

A fejlődésünk előfeltétele és mozgatója a folyamatos piackeresés, valamint az, hogy erősítsük a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi szolgáltatás törvényességét és garanciát nyújtsunk mindenki számára, akik e szolgáltatásokat igénybe kívánják venni. A szolgáltatásaink teljesítése során fontos szempont a megbízóink jogainak, vagyoni érdekeinek megvédése.

A dinamikus fejlődésünk mellett fontos szempont a szakmai színvonal megőrzése, mely a vagyonvédelmi tevékenységet szabályzó 2005. évi CXXXIII. számú törvény előírásai szerint történik, melyet a környezettudatos felelősségvállalás és a munkavédelmi előírások szigorú betartásával és betartatásával érhetünk el. Humánerőforrásunk folyamatosan bővül, tapasztalatunk nő, szem előtt tartva a szakmai színvonal megőrzését. Munkavállalóink tevékenységét, munkáját segítve folyamatosan és szükség szerint visszatérően ellenőrizve irányítjuk.

 

Személy- és vagyonvédelmi tevékenységeink között megtalálhatóak:

  • lőfegyveres és fegyvernélküli ingatlan és ingóság őrzése
  • pénz, értékszállítás és kisérés
  • természetes személyek életének, testi épségének védelme, biztonságuk garantálása
  • magánnyomozás
  • mechanikus és elektromos biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése, üzemeltetése, javítása, karbantartása és ezen tevékenységek szervezése, szakmai felügyelete, irányítása.


Vissza